Medicinsk utrustning och tillbehör till operationsbord

Är ni som återförsäljare i behov av högkvalitativ medicinsk utrustning och tillbehör till operationsbord?

Nytt flexibelt huvudstöd!

Reison Medical är glada över att presentera vårt nya justerbara huvudstöd!

Det nya huvudstödet möjliggör optimal positionering av patientens huvud under plastikkirurgi eller neurokirurgiska ingrepp.

Huvudstödet gör det möjligt att komma åt kirurgiska ingrepp både i skalpen och runt om områdena kring öra och hals.

Förstklassiga tillbehör till operationsbord

Vi på Reison Medical har i över 30 års tid tillhandahållit förstklassiga tillbehör till operationsbord för er som återförsäljare till vårdgivare. Vi sköter all tillverkning av våra armbord, klovar, droppställningar m.m. inhouse i vår fabrik i Sverige, vilket garanterar stor flexibilitet för dig som beställare/kund hos oss.    

 

I vårt sortiment hittar du bland annat:

  • Klovar – utvecklade enligt ett unikt koncept för att möjliggöra smidiga och effektiva monteringslösningar. Vi erbjuder ett brett sortiment av klovar – både radialklovar och snabbklovar.
  • Droppställningar – teleskopiska och flexibla droppställningar medreglerbar klove: antingen ej vinklingsbar för upprättstående droppställning, alternativt klove för smidig upp/ned-rörelse av operationsbordet.
  • Armbord – Armbord med armstöd för alla behov av stöd vid operationsbordet. Samtliga av våra armbord är lättmonterade tack vare sin hakklove med låsspak.

Medicinsk utrustning med exceptionell kvalitet

Vi på Reison har lång erfarenhet av att tillverka lokalproducerade tillbehör till operationsbord och annan medicinsk utrustning som både:

  • Håller exceptionellt hög kvalitet– våra produkter för medicinsk utrustning tillhör de med absolut högst standard på marknaden idag
  • Som möter marknadens höga krav på både kvalitet, funktion och säkerhet
  • Levereras både snabbt och smidigt, tillsammans med en engagerad och effektiv service. Våra beställningar av medicinsk utrustning skickas ofta samma dag vi tagit emot ordern.

 

Vill du begära en offert, eller vill du ha mer information om vårt utbud av klovar, operationsbord och andra medicinska tillbehör? Tveka inte att ta kontakt med oss på Reison, vi hjälper dig gärna! 

Vad vi erbjuder dig

Service

I över 20 år har Reison varit betrodda av vårdgivare och företagspartners gällande kvalitetsprodukter, utmärkt support och hög service i alla lägen!

Leveranser

Vi på Reison förstår våra kunders behov av snabba leveranser. För att möta dessa krav försöker vi alltid leverera våra produkter dagen efter en lagd order.

Svenskt hantverk

För oss är tillverkning en stor passion. Alla våra produkter tillverkas i Sverige. Säkerhet, kvalitet och användarvänlighet är av högsta prioritet i alla våra produkter och processer.

Våra produkter

Våra kunder

Senaste nytt

2024-02-27
Vi är glada att meddela att Reison Medical nyligen genomfört ett byte av affärssystem till Monitor G5, ett system som passar väldigt bra... LÄS MER

2023-08-22
Reison Medical är glada över att presentera vårt nya justerbara huvudstöd! Det nya huvudstödet möjliggör optimal positionering av pat... LÄS MER

Reison Medical AB

Vill du nå oss?

Så hanterar vi dina personuppgifter: reison.se/sv/privacy/

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så fort vi kan.

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway