Kontakta oss på Reison

Reisons svensktillverkade operationsbordstillbehör och produkter till operationssalen, distribueras globalt genom vårt nätverk av partners, agenter och distributörer. 

Vill du veta mer om vår verksamhet, eller har du en fråga om en specifik produkt eller typ av tillbehör till operationsbordet? Tveka inte att kontakta oss på Reison för att få veta mer om din lokala representant!

Reison Medical AB

Vill du nå oss?

Så hanterar vi dina personuppgifter: reison.se/sv/privacy/

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så fort vi kan.

Vanliga frågor

Nedan finner du vanliga frågor och svar om vår distribution, och om våra tillbehör till operationsbord. Hittar du inte svaret på just din fråga?
Du är alltid välkommen att kontakta oss! 

Betalning

10 dagar netto i det fall annat inte skriftligen överenskommits.

Leverans

Reison leverar sina produkter via DB Schenker. I det fall annan speditör önskas vänligen kontakta Reison kundsupport.

Fraktkostnaden är styrd av volym och vikt på emballaget. I det fall ni önskar veta exakt kostnad för frakt innan leverans så ber vi er kontakta vår kundtjänst.

Vår målsättning är att alltid leverera Er produkt så fort vi kan. Normal levererar vi ut order dag efter den mottagits. Vi kan tyvärr ej styra eller ansvara för leveransen efter att den upphämtats av speditör.

Övriga frågor

Vi försöker att lagerhålla alla reservdelar för att minimera stillstånd och underlätta för våra kunder. Det innebär att vi ofta kan leverera Era reservdelar samma dag eller dag efter vi mottagit Er order. Om något akut uppstår inte att kontakta vår kundsupport.

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway